Share Next Entry
ähähäh
obamanda
"Tämä yksilö, vaikka erehdyttävästi näyttääkin mieheltä ja homobaareissa kerää enemmän katseita uroksilta, kuin naarailta, ei kuitenkaan ole tavanomainen stereotyyppinen lesbo.
Hän ei esimerkiksi pukeudu pelkästään kulahtaneisiin urhelurintaliiveihin ja harmaantuneisiin sloggeihin, ei pidä ruutukuvioista flanelipaitaa kesät talvet, eikä varsinkaan kulje maihareissa ja pilottitakissa.

Henkilömme ei myöskään kuulu Nalle-pubin kanta-asiakkaisiin, eikä laske olutta lempijuomakseen. Tapana ei myöskään ole tulla ensi-treffeille muuttokuorman kanssa, tai julistaa rakkautta viikon tapailun jälkeen.

Tämä yksilö ei ole mielenvikainen, eikä laske viiltelyä ja terapiaa harrastuksikseen. Hän ei ole myöskään sairaaloisen riippuvainen kumppanistaan ja toivookin, että tällä olisi myös omia ystäviä ja halua viettää aikaa heidänkin kanssaan."


otettu täältä http://www.qruiser.com/?id=569142 . en tosiaan muista koska viimeks olisin virnistelly yhtä idioottimaisesti ku tota lukiessani. niin, niin ironista.

virnistelen yhä.

  • 1
Ironia eli epäsuora iva on huumorin laji. Sana juontuu kreikan sanasta είρωνεία, teeskentely.

Ironia on ilmaisumuoto, jossa todellinen merkitys ja käytetyt sanat ovat ristiriidassa. Ironiaan sisältyy ajatus siitä, että asiat eivät ole sitä, miltä ne näyttävät tai mitä niiden väitetään olevan. Ironia on tyypillisesti tilannesidonnaista eikä ironia sen vuoksi paljastu ellei ymmärrä asiayhteyttä.

:D sinuna en koittais päteä, ku ei sulla kuitenkaa o mitään käsitystä mistä mä puhun. mut kiitti täst ironian lyhyestä oppimäärästä, ei varmaankaan tuu tarpeeseen :-----)

päteminen ei ollut se mitä mä hain, mutta voithan sä sen aina niinkin ottaa ja provosoitua mun naamasta vähän lisää.

  • 1
?

Log in

No account? Create an account